Login
Close
Inloggen

Systeembeheerder Retail - Zuid-Holland

Meer details
Match criteria
Functiegroep
 • IT
Contractvorm
 • Deta-vast
Regio
 • Zuid-Holland
Gewenst aantal uren
 • 36 - 40 uur
Opleidingsniveau
 • MBO
 • ,
 • HBO
Doorlopende werving

Functie omschrijving

Als systeembeheerder ben je, vanuit huis of in onze vestiging, bezig met het inrichten en beheren van diverse device management platformen binnen de winkelautomatisering voor grote organisaties. Hierbij moet je denken aan kassa's, pinapparatuur, mobiele devices, routers en andere automatisering, die in winkels gebruikt wordt binnen het advies- en verkoopproces.

Verder ben je samen met je collega’s bezig met het beheren en het up-to-date houden van de netwerk omgeving, het uitvoeren van firmware updates en het opstellen van handleidingen voor de 1e en 2e lijns support. Daarnaast ben je bezig met het valideren van de nieuwste hardware producten op het gebied van winkelautomatisering en werk je aan deployment methodes voor de apparatuur zodat deze op een snelle en foutloze manier kunnen worden geïnstalleerd. Soms zullen werkzaamheden enkel ’s avonds of in het weekend uitgevoerd worden.

Het team bestaat uit flexibele, gezellige en hardwerkende collega's die creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Je deelt je kennis met verschillende device beheer teams en je bent bezig met het optimaliseren van de bestaande processen.

Wij bieden een uitdagende omgeving waar jij je technisch kan ontwikkelen op verschillende kennisgebieden als cloud, networking en automatiseren van beheertaken. Jij bent dé deskundige op het gebied van installatie en technisch beheer waarbij je de voortgang van verschillende bedrijven op het gebied van IT waarborgt!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een afgeronde MBO-opleiding
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als functioneel- of technisch beheerder. Of bijvoorbeeld als 3e lijns support engineer waarbij je ook ervaring met beheer hebt opgedaan.
 • Ervaring met het inrichten en beheren van server systemen
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Bedrijfsprofiel Sempre Solucions

Wij zijn een IT detacheringsbedrijf en zijn continue op zoek naar IT professionals. Onze klanten waarderen onze werkwijze en dat betekent dat we jaar na jaar een mooie groei doormaken. Dit hebben we uiteraard mede te danken aan onze eigen IT professionals en freelancers niet te vergeten.


Sempre Solucions is niet zomaar een IT detacheringsbedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT hebben we al hele mooie resultaten bereikt met onze IT professionals voor onze klanten. Wij menen ook verstand van IT te hebben en lossen complexe vraagstukken op. Doordat wij verstand hebben van IT & arbeidsbemiddeling zijn we voor jou een betrouwbare werkgever. Samen werken we aan jouw carrière. We zorgen voor plezier in je werk want wij vinden dat dat de basis is om succesvol te kunnen zijn. We kijken naar wat je wel kan en niet naar wat je niet kan, wat je ambities en wensen zijn om jouw carrière zo goed mogelijk te laten verlopen en daar hoort natuurlijk passend werk bij! Verder kan jij jezelf continue door blijven ontwikkelen middels het behalen van certificeringen.
We doen wat we beloven, zijn open en transparant dus altijd eerlijk naar elkaar! Samen staan we sterk en als jij het even niet weet is er altijd een collega die je weer verder kan helpen!

Denk jij te passen bij Sempre Solucions en ben jij de juiste persoon voor bovenstaande vacature? Dan nodigen we je uit om te reageren.

Duur

Start z.s.m.

Je kan tot uiterlijk 30 april reageren.

Ref.nr. 1919

Locatie

Zuid-Holland

Publicatiedatum

19.10.2022

Contactpersoon

Medewerkers
Resourcedesk
078-7620762
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Copyright © 2024 Sempre Solucions   |  Privacy statement   |  Sitemap
Sempre Solucions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.